شیرزاد کمالی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: سبزی های معطر خاش تزئین سفره افطاری روزه داران سیستان و بلوچستان هستند و کشاورزان خاشی، این روزها از هنگام سحر اقدام به برداشت سبزی می کنند تا این محصول به موقع و تازه به دست مشتریان برسد.
وی افزود: 800 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت انواع سبزی های برگی قرار دارد و سالانه بیش از ١٠ هزار تن انواع سبزی از این زمین ها برداشت و به بازار سطح استان عرضه می شود.
کمالی با اشاره به اینکه خاش قطب تولید سبزیجات برگی در استان است تصریح کرد: تولید سبزیهای برگی در خاش، یک امتیاز برای کشاورزان این شهرستان محسوب می شود و بیش از هزار نفر در این شهرستان در کار تولید سبزیجات برگی به طور مستقیم و غیر مستقیم فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی عمده سبزیجات برگی تولیدی شهرستان را تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، ریحان، شاهی، شنبلیله و نعناع معرفی و گفت: عمده این سبزیجات در شهر اسماعیل آباد و بخش پشتکوه خاش تولید می شود.