bazarnews

کد خبر: ۵۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
معاون اول رئیس جمهوری اعلام کرد :
معاون اول رئیس جمهوری از پرداخت وام‌های میلیاردی به هفت هزار تولیدکننده خبر داد.
بازار نیوز -  معاون اول رئیس جمهوری از پرداخت وام‌ به هفت هزار تولیدکننده خبر داد. اسحاق جهانگیری از پرداخت وام‌هایی خبر داده که پیش از این وزیر صنعت، معدن و تجارت میانگین رقم آنها را بیش از یک میلیارد تومان اعلام و عنوان کرده بود که تا پایان نیمه نخست امسال از این شکل وام‌ها به بیش از هفت هزار و 500 واحد اعطا خواهد شد.

در همین حال جهانگیری در قامت رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از تشکیل هیئت ویژه نظارت بر اجرای اقتصاد مقاومتی برای بررسی میدانی عملکرد و تطبیق پیشرفت‌ها نیز خبر داده است.

 جهانگیری گفت: این هیئت متشکل از نماینده معاون اول رئیس جمهور، نماینده دبیرخانه اقتصاد مقاومتی و نماینده دستگاه ذی‌ربط است.

رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: 24 بند به‌عنوان سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده است که هریک از این بندها گاه از چند بخش درونی برخوردار است و آنچه اهمیت دارد همه این بندها و نکات موجود در این سیاست‌ها را به دستگاه‌های ذی‌ربطش ابلاغ کرده‌ایم.

وی افزود: دستگاه‌ها بر مبنای این ابلاغیه سیاست‌ها و برنامه‌های کاری خود را مشخص کرده و به دولت فرستاده‌اند که این سیاست‌ها را در 12 برنامه ملی تقسیم کرده‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور گفت: متولی هر یک از این برنامه‌های ملی یکی از وزراست و شماری از اعضای دولت در آن عضویت دارند.

جهانگیری افزود: به‌عنوان نمونه برنامه‌ای با عنوان گفتمان اقتصاد ملی داریم که رئیس سازمان صدا و سیما ریاست آن را به‌عهده دارد و وزرای ارشاد، بهداشت و آموزش عالی، رئیس سازمان تبلیغات و دیگر دستگاه‌های مرتبط در آن عضویت دارند.

وی گفت: در این برنامه قرار است برای گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در آینده برنامه ریزی شود.

جهانگیری افزود: کارگروه ملی دیگر با نام برون‌گرایی به‌ریاست وزیر اقتصاد و عضویت وزرای خارجه، صنعت، معدن و تجارت و شمار دیگری از وزرا ایجاد شده است که موضوع تعامل با جهان خارج را برای راهکارهای برون‌گرایی اقتصاد بررسی می‌کند.

وی گفت:‌ همچنین در این کارگروه ملی قرار است اطلسی برای روابط خارجی تهیه شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دیدار اخیر اعضای این کارگروه با رهبر معظم انقلاب افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری بر تقویت ارتباط با کشورهای همسایه، آفریقایی و آمریکای لاتین تأکید فرمودند.

جهانگیری گفت:‌ تقویت ارتباط با هر یک از این مجموعه کشورها می‌تواند بخشی از هدف‌های اصلی ما در زمینه صادرات و دیگر امور اقتصادی باشد، ما از قبل ارتباط با دیگر کشورهای جهان به منابع، فناوری و بازار نیاز داریم.

وی همچنین از ایجاد 12 کارگروه ملی در زمینه اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزود: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در این کارگروه‌ها بررسی و برنامه‌ها مشخص می‌شود که البته بحث‌های مرتبط با این موضوع انجام و برنامه‌هایش تا حدی نهایی شده، به ستاد ارسال و بسیاری از آنها تصویب شده است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: هدف رهبر معظم انقلاب از این نامگذاری این بود که نتیجه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در اقتصاد ملی مشخص شود و حتی در سخنرانی نوروزی‌شان نیز جهت برنامه‌ها را اعلام و برخی از مصادیق را بیان کردند.

جهانگیری افزود: این سبب شد که از میان برنامه‌های بلندمدت، برنامه‌های کوتاه‌مدت را جدا کردیم، برنامه‌هایی که می‌تواند امسال به تحرک اقتصادی کمک کند.

وی گفت:‌ بر این اساس 120 طرح مشخص شد و در هیئت دولت یا ستاد اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید و به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

جهانگیری تأکید کرد: جهتگیری این طرح‌ها این است که امسال باید اقتصاد و سرمایه گذاری در کشور رشد قابل قبولی داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور یادآور شد: با گذشت چند ماه از اجرای این طرح‌ها طبق شاخص‌هایی که به دست ما رسیده، حرکت خوبی در اقتصاد کشور ایجاد شده است.
خبرهای مرتبط
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: