bazarnews

کد خبر: ۴۶۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی گفت: بعد از گذشت سه سال فقط هشت میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبار استانی به منطقه ویژه اقتصادی بجنورد اختصاص یافته است

سیاوش وحدت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی بجنورد در قالب دو فاز ساخته می‌شود، افزود: طی سال ۹۵ برآورد شد تا طی دو سه سال مبلغ ۲۳ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی به این پروژه اختصاص یابد.

وی ادامه داد: با افزایش قیمتی که در سال جاری اتفاق افتاد باید برای تکمیل این فاز حدود ۲۷ تا ۲۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شود. با اعتبار اختصاص یافته اقداماتی همچون خدمات رسانی آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت انجام شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون با هفت سرمایه‌گذار برای ایجاد واحدهای تولیدی در این منطقه قرارداد منعقد شده است، توضیح داد: واحدهای صنعتی ساخته شده در حوزه ساخت جرثقیل سقفی، آب رادیاتور و ساخت دستگاه CHP است.

منطقه ویژه اقتصادی بجنورد در قالب دو فاز انجام می‌شود که فاز نخست آن مساحت ۴۰ هکتار و فاز دوم سماحت ۲۰۶ هکتار را دارد. مطالعات فاز دوم در حال انجام است و تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده به پایان خواهد رسید.

پیش از این و در شهریور ماه نیز مدیر مناطق ویژه اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفته، زیرساخت‌های اولیه برای جذب سرمایه‌گذار در منطقه ویژه اقتصادی فراهم است.

به گزارش ایسنا، علیرضا جعفری در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بجنورد افزود: مسئولان مرتبط با سرمایه‌گذاری استان شرایطی را فراهم آورند تا متقاضیان سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بجنورد از امکانات بالقوه و بالفعل استان بهره‌مند شوند. مزایای استقرار در مناطق ویژه اقتصادی زیاد بوده و شرایط سرمایه‌گذاری را تسهیل می‌کند.

مدیر مناطق ویژه اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: امکانات جذب سرمایه‌گذار در خصوص احداث انبار و انبارداری در منطقه ویژه اقتصادی بجنورد فراهم شود. تعداد ۹ منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد که سازمان متولی آن شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌هاست.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌شمالی نیز در این بازدید گفت: منطقه ویژه اقتصادی بجنورد به‌علت برخورداری از شش ماه تنفس و نزدیکی به مرکز استان شرایط خوبی برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.

سیاوش وحدت افزود: منطقه ویژه اقتصادی بجنورد از جمله معدود مناطق ویژه‌ای است که دارای زون آموزشی است و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی می‌توانند در این منطقه مستقر شوند.

مدیر مناطق ویژه اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی از منطقه ویژه اقتصادی بجنورد، واحد صنعتی تولید شیشه سکوریت و ساختمان مرکز فناوری و کسب و کار در شهرک صنعتی بیدک بازدید کردند.

پیش از این اما استاندار وقت خراسان شمالی در سال ۹۶ گفته بود، با استقرار گمرک، منطقه ویژه اقتصادی بجنورد قبل از هفته دولت سال ۹۷ افتتاح می‌شود.

محمدرضا صالحی در گفت و گو با ایسنا، ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت منطقه ویژه اقتصادی بجنورد، گفت: منطقه ویژه اقتصادی بجنورد فرصتی برای ترقی و توسعه مرکز استان است.

وی ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت این منطقه، افزود: با استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی بجنورد، همه تلاشمان را می‌کنیم این منطقه قبل از هفته دولت در سال ۹۷ به بهره برداری برسد.

خراسان شمالی دارای ۱۵ ناحیه و منطقه صنعتی است که ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بجنورد جزو مصوبات هیأت دولت در سال ۸۷ بوده و عملیات اجرایی فاز نخست آن در مساحت ۴۹ هکتار از سال ۹۳ آغاز شده است.

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: