مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی با بیان ضرورت ارتقای کیفیت نانهای سنتی، از برگزاری یک دوره مسابقه پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری در مشهد خبر داد.
بنا به اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران، حمیدرضا نوری گفت: چهارمین دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری با هدف ارتقای کیفیت در زنجیرهی تأمین نان و با حضور ۸۰ واحد نانوایی برگزار شد.
وی ادامه داد: طی این دوره از مسابقات، نانوایان شرکت کننده از سطح شهر مشهد و دیگر شهرستانهای استان خرسان رضوی طی دو روز در مشهد با هم به رقابت پرداختند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی افزود: این مسابقه که با همکاری اداره کل فنی و حرفهای استان و اتحادیه نانوایان و ادراه غله و خدمات بازرگانی استان در محل کارگاه پخت نان مرکز آموزش فنی و حرفهای برگز ار شده است.
نوری اضافه کرد: برای داوری این دوره از مسابقات از داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان و مربیان مرکز فنی و حرفهای استفاده شد که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکتکنندگان را مورد ارزیابی قرار دادند.
وی گفت: علاوه بر تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات، هماهنگی لازم برای تخصیص سهمیه آرد تشویقی و معرفی برترینها به بانک برای دریافت تسهیلات بهسازی و نوسازی واحد نانوایی صورت گرفت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی خصوص خرید تضمینی گندم در این استان نیز گفت: خرید گندم در استان از ۱۰۰ هزار تن گذشته است، اگرچه شاهد کاهش تحویل گندم کشاورزان در سالِجاری نسبت به گذشته به دلیل حاکم شدن خشکسالی شدید هستیم.
/میزان