bazarnews

کد خبر: ۱۷۱۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
جهانگیری خبر داد:
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه گمرک از موفق‌ترین و برجسته‌ترین دستگاه‌های اجرایی در الکترونیکی کردن فرآیندها و امور صادرات و واردات کشور بوده است،گفت: تمام مراحل این کار از لحظه ثبت سفارش تا انتها از طریق سامانه قابل کنترل است.
بازار نیوز -  اسحاق جهانگیری  در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی  با مثبت ارزیابی کردن اقدام گمرک جمهوری اسلامی ایران در استقرار گمرک  الکترونیکی و یکپارچه گفت: گمرک از موفق‌ترین و برجسته‌ترین دستگاه‌های اجرایی در الکترونیکی کردن فرآیندها و امور صادرات و واردات کشور بوده است، به گونه‌ای که تمام مراحل این کار از لحظه ثبت سفارش تا انتها از طریق سامانه قابل نظارت و کنترل است.

معاون اول رئیس جمهوری در این جلسه اقدامات صورت گرفته در سال 95 برای اجرای اقتصاد مقاومتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: مجموعه عملکرد اقتصاد مقاومتی در سال 95 قابل دفاع و برای کشور افتخار آفرین است.

وی با اشاره به گزارش ارائه شده درخصوص عملکرد سازمان امور مالیاتی کشور که توسط رئیس این سازمان ارائه شد،‌ افزود: یکی از جهت‌گیری‌های اقتصاد مقاومتی کاهش اتکاء اقتصاد کشور به نفت و افزایش سهم مالیات در درآمدهای کشور است و انصافاً اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

جهانگیری همچنین با تاکید بر اینکه نهادهای نظارتی نباید در فرآیند تصمیم‌گیری مدیران اجرایی کشور مداخله کنند، خاطرنشان کرد: نگرانی مدیران از نهادهای نظارتی باعث شده تا بعضاً‌ در اتخاذ تصمیمات مناسب تعلل کنند و این در حالی است که نهادهای نظارتی در صورتی که تصمیمی را مغایر با قوانین و مقررات می‌دانند، باید پس از اتخاذ تصمیمات این اشتباهات را متذکر شوند و در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها ورود نکنند.

وی اظهارداشت: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در اجرای اقتصاد مقاومتی سه دوره زمانی را مدنظر قرار داده که دوره اول تا پایان دولت یازدهم و تدوین 120 پروژه برای سال‌جاری بود. دوره دیگر در طول برنامه ششم و دوره سوم تا پایان سند چشم‌انداز بیست ساله است. در نخستین جلسه سال 96 درباره اولویت‌های سال آینده و نیز برنامه‌ریزی برای اجرای اقتصاد مقاومتی در طول برنامه ششم توسعه بررسی و تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی همچنین با اشاره به گزارش وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر افزایش قابل توجه میزان تولید محصولات راهبردی بخش کشاورزی ازجمله گندم، گفت: دولت در سال 95 حدود 5/11 میلیون تن گندم از کشاورزان به ازای هر کیلو 1270 تومان خریداری کرد و میزان پرداختی به گندم کاران حدود 17 برابر پرداختی دولت قبل در سال 91 بوده است که این موضوع نقش مؤثری در بهبود معیشتی و جبران کاهش قدرت خرید کشاورزان داشته است.
 در این نشست وزیر نیرو نیز گزارشی از اقدامات دانش بنیان صورت گرفته در این وزارتخانه ارائه و تصریح کرد: برای نخستین بار توربین آبی در کشور ساخته و راه‌اندازی شده است و حدود 150 تولیدکننده برق در کشور در حال فعالیت هستند و برق تولیدی توسط آنها در شبکه سراسری کشور استفاده می‌شود و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که برای تولید برق مورد نیاز کشور، نیروگاه‌های بزرگ، متوسط و کوچک راه‌اندازی شود که این اقدامات در حقیقت مصداقی برای مردمی کردن اقتصاد در بخش تولید برق کشور است.

 در این جلسه وزرای کشور، نفت، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مشاور اقتصادی رئیس جمهوری، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند.

در ادامه این جلسه دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گزارشی از عملکرد ستاد در سال 95 ارائه کرد و به تشریح تحولات اقتصادی صورت گرفته به واسطه اجرای اقتصاد مقاومتی پرداخت.

براساس این گزارش، ستاد 32 جلسه داشته و اعضای ستاد به استان‌های مختلف سرکشی کرده‌اند و سامانه یکپارچه «نیپا» برای ثبت و ضبط اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه‌های اجرایی و استان‌های مختلف کشور راه‌اندازی شده است.

 اجرای بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی، بسته حمایت از توسعه اشتغال پایدار، احیا و به حرکت درآوردن تولید داخلی با تمرکز بر بنگاه‌های کوچک و متوسط، توسعه صادرات و مدیریت واردات و تکمیل و راه‌اندازی 33 طرح منتخب ازجمله اقدامات صورت گرفته در چارچوب اقتصاد مقاومتی بوده است.
تسنیم
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: