bazarnews

کد خبر: ۱۰۹۴۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
مدیر مسئول بازارنیوز مطرح کرد؛
مدیر مسئول بازارنیوز ضمن انتقاد از ضعف نظام‌های اجرایی و مقننه کشور در رفع تبعیض منطقه‌ای، رونق سرمایه‌گذاری دولتی، تفاوت در میزان تخصیص بودجه و همچنین نابرابری حجم منابع بانکی در برخی استان‌ها را به عنوان سه مانع جدی در ایجاد عدالت منطقه‌ای توصیف کرد.

۳ عامل موثر در افزایش بی عدالتی منطقه‌ای

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز؛ هر ساله با فرار رسیدن فصل تنظیم لایحه بودجه، بسیاری از کارشناسان اقتصادی، بر ضرورت توجه ویژه سیاست‌گذاران به رفع محرومیت و ایجاد عدالت منطقه‌ای تاکید می‌کنند،اما علیرغم همه این اصرار‌ها، تصمیم‌گیران ارشد کشور، همچنان نسبت به این موضوع با بی توجه کامل برخورد می‌کنند.

بی تفاوتی دولتمردان در قبال ایجاد عدالت منطقه‌ای در حالی به وقوع می‌پیوندد که مقام معظم رهبری، طی دیدار با مردم جیرفت در اردیبهشت سال ۸۴ ، تاکید ویژه‌ای برتحقق این مسئله داشتند.

ایشان در این دیدار خاطر نشان کردند: جمهوری اسلامی، نظامی است که باید در زیر سایه‌ی پرمهر آن هرگونه ناکامی و تلخکامی از قشرهای محروم برطرف شود و فاصله‌ی بین قشرهای مختلف جامعه کم گردد.

اکنون «رضا غلامی» مدیر مسئول بازارنیوز در جهت تبیین این مسئله و در تحلیلی کوتاه، افزایش سرمایه‌گذاری دولتی در نواحی مختلف، تفاوت در میزان تخصیص بودجه به برخی نقاط کشور و در نهایت عدم نابرابری منابع بانکی در تعدادی از استان‌ها را به عنوان سه مانع جدی در تحقق عدالت منطقه‌ای بیان کرد.

وی در بخشی از اظهارات خود اشاره کرد: استان‌هایی که برخوردارند، حتما سرمایه‌گذاری دولتی توسط خود دولت یا شرکت‌های دولتی در آن انجام شده است.  

غلامی ادامه داد: استان‌های غیربرخوردار منابع مالیاتی ندارند و نمی‌توانند بودجه استان را محقق کنند.

مدیرمسئول بازارنیوز گفت: استان‌های برخوردار همیشه مازاد منابع بانکی دارند؛ یعنی میزان سپرده هایشان در بانک‌ها بیش از منابع تسهیلاتی است. این باعث می‌شود همیشه منابع کافی برای سرمایه‌گذاری جدید وجود داشته باشد.

مشروح این تحلیل را در کلیپ زیر مشاهده کنید:


پایان پیام//

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: