bazarnews

کد خبر: ۹۹۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که تا سال آینده به طور کامل در بحث تولید شکر به خودکفایی کامل دست پیدا می‌کنیم.

به گزارش بازارنیوز، محمد قربانی امروز در یک نشست خبری درباره تشریح اهم اقدامات و برنامه‌های ۱۰۰ روزه وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم، گفت: معتقدیم در وزارت جهاد کشاورزی عملکرد‌ها باید به طور مناسب به سطح جامعه انعکاس داده شود تا آرامش لازم در سطح مصرف کننده، تولید کننده و فعالان بخش کشاورزی ایجاد کند.
وی افزود: اگر بخواهیم به اقتدار غذایی دست پیدا کنیم باید بر روی ۶ مولفه نگاه ویژه داشته باشیم که شامل مدیریت تصمیم‌ها و سیاست‌های کشاورزی، تامین مالی و سرمایه گذاری، مدیریت زنجیره‌های تامین و ارزش کشاورزی، استفاده از ظرفیت فعالان کشاورزی، هوشمندسازی کشاورزی و تحقیقات و نوآوری‌های کشاورزی است.

قربانی بیان کرد: هدف گذاری که برای دستیابی به رشد ۸ درصد کل کشور دیده شده برای بخش کشاورزی ۶.۹ دهم درصد در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه گفت: تامین امنیت غذایی پایدار مردم تامین امنیت معیشتی کشاورزان، تامین امنیت درآمد‌های فعالان زنجیره‌های کشاورزی جزو سیاست‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی است.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با مدیریت انجام شده آرامش به بازار بازگشته و شاخص‌های منتشر شده از مرکز آمار نشان می‌دهد که تورم در بخش مواد خوراکی کاهش پیدا کرده و یا شدت افزایش تورم نسبت به شهریور دو درصد کاسته شده است.

قربانی اظهار کرد: برنامه ریزی و تسریع در توزیع و ترخیص نهاده‌های دامی رسوب شده در بنادر کشور را داشته ایم که با جدیت پیگیری شده و روند توزیع نهاده‌های اساسی و کالای اساسی سرعت گرفته است اگر اختلال موقت در حوزه کالای اساسی در بازار ایجاد شود شرکت بازرگانی دولتی ورود پیدا کرده و با توزیع کالای اساسی مدیریت قیمت‌ها را انجام داده اند.

پیگیری برای جبران خسارات بیمه کشاورزان
معاون برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: زمانی که وزیر جهاد کشاورزی در سازمان مستقر شدند ۶ درصد کل اعتباراتی که قرار بود از سمت دولت پرداخت شود پرداخت شده بود امروز به ۲۸ درصد رسیده است که در ماه‌های آینده افزایش جدی تری خواهد داشت.

برنامه ریزی عملیاتی برای تامین میزان مرغ و تخم مرغ مورد نیاز
قربانی اظهار کرد: برنامه ریزی بسیار منسجمی در معاونت امور دام انجام شده و با واردات تخم مرغ نطفه دار در آبان ماه بازار مرغ و تخم مرغ را کنترل کردیم.

وی افزود: در ارتباط با سیاست‌های حمایتی و الگوی کشت نیز ورود خوبی در این دوره صورت گرفته و برای اولین بار الگوی کشت و کشت کشاورزی قراردادی با یکدیگر ترکیب شده اند، زیرا برای عملیاتی ساختن الگوی کشت راهی جز رویکرد کشاورزی قراردادی نداریم برای دو قلم از محصولات اساسی امسال این الگوی کشت را قرار دادیم از این تجربه در سال آینده جهت عملیاتی کردن کشاورزی قراردادی برای سایر محصولات اساسی و مهم استفاده می‌کنیم.

قربانی بیان کرد: اصلاح قیمت چغندر قند را داشته ایم و می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که تا سال آینده به طور کامل در بحث تولید شکر به خودکفایی کامل دست پیدا می‌کنیم همچنین برای جبران هزینه‌های حمل و نقل با سندیکای محصول چغندر به تفاهم رسیده ایم تا در راستای کاهش هزینه‌های چغندرکاران ۱۳۰ تومان برای کشت پاییزه و ۱۰۰ تومان برای کشت بهاره به عنوان کمک هزینه حمل و نقل به تولید کنندگان پرداخت شود.

/میزان

برچسب ها: شکر ، خودکفایی ، تولید
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: