bazarnews

کد خبر: ۹۴۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۹
مهم ترین رویدادهای اقتصادی 23 تیر ماه؛
در 23 تیرماه 1394 پیمان معروف به «برنامه جامع اقدام مشترک - برجام» در وین اتریش بین ایران، اتحادیه اروپا و گروه1+5 (شامل چین، فرانسه، روسیه، انگلیس، ایالات متحده آمریکا و آلمان) منعقد شد. از زمان انعقاد این پیمان ، آمریکا همواره متهم به بدعهدی در این پرونده بوده است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز - مسعود قالیباف ؛ بازخوانی رخدادهای تاریخی 23 تیر ماه، در سالهای گذشته، خالی از لطف نیست.

23 تیر 1394

پیمان معروف به «برنامه جامع اقدام مشترک - برجام» در وین اتریش بین ایران، اتحادیه اروپا و گروه1+5 (شامل چین، فرانسه، روسیه، انگلیس، ایالات متحده آمریکا و آلمان) منعقد شد. از زمان انعقاد این پیمان ، آمریکا همواره متهم به بدعهدی در این پرونده بوده است.

 

23 تیر 1385

مجموعه تاریخی «بیستون» در استان کرمانشاه از سوی سازمان علمی فرهنگی یونسکو به عنوان «میراث فرهنگی بشر» به ثبت رسید و به عنوان یک اثر جهانی شناخته شد.

 

23 تیر 1366

«ژان پل توری» کنسول فرانسه در تهران به جرم فعالیتهای جاسوسی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، ارتباط با ضدانقلابیون فراری و ایجاد تسهیلات لازم برای ورود و خروج آنان از کشور، شرکت در خروج و قاچاق اشیاء عتیقه از کشور به دادسرای انقلاب احضار شد.

 

23 تیر 1357

روزنامه اینترنشنال هرالد تریبیون فاش ساخت آمریکا برای مقابله با شورشهای جاری در ایران تاکنون 50 هزار گلوله گاز اشک آور، 356 هزار ماسک ضدگاز و 4300 تپانچه به ایران تحویل داده است.

 

 

23 تیر 1342

وزیر خارجه ایران در نامه ای محرمانه به سرپرست نمایندگی دیپلماتیک ایران در اسرائیل خواستار عدم انتشار اخبار مربوط به پیشرفتهای روابط ایران و اسرائیل شد.

 

 

23 تیر 1330

اورل هریمن ـ فرستاده ویژه رییس جمهور امریکا ـ وارد تهران شد. وی در مدت اقامت خود در تهران بارها با دکتر مصدق‌، شاه و سایر مقامات سیاسی ایران درباره مسأله نفت مذاکره کرد.

 

23 تیر 1325

شرکت نفت ایران و انگلیس با اعتصاب کارکنان مواجه شد. اعتصاب کنندگان خواستار قطع دخالتهای شرکت در زندگی سیاسی ایران شدند و اخراج سران آن را از کشور، خواستار شدند.

23 تیر 1320

«سراستافورد کریپس» ـ سفیر انگلیس در مسکوـ طی تلگرافی به وزارت خارجه کشورش درخواست کرد انگلستان و روسیه یک عملیات نظامی مشترک بر ضد ایرانیان انجام دهند. وی موضوع بی‌طرفی ایران را کم اهمیت خواند.

 

23 تیر 1320

«آنتونی ایدن» وزیر خارجه انگلیس طی جلسه ای با «مایسکی» سفیر شوروی در لندن توافق کردند که اقدام مشترک دو کشور علیه ایران ابتدا دیپلماتیک باشد، بعد فشارهای اقتصادی مدنظر قرار گیرد.

 

23 تیر 1281

وزارت خارجه بریتانیا طرح اشغال جزایر استراتژیک واقع در تنگه هرمز و اطراف آن را به صورت یادداشتی برای مدیران سیاسی بریتانیا در هند و خلیج فارس ارایه کرد .

نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: