bazarnews

کد خبر: ۹۴۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
در گفتگو با بازارنیوز مطرح شد؛
نماینده زاهدان اظهار کرد: اگر رسانه‌ها بخواهند واقعیت‌ها را منعکس و به مردم استان کمک می‌کند یا اگر نمایندگان مجلس راجع به این قضایا موضع‌گیری و دستگاه‌های کشور به ویژه وزارت بهداشت را حساس می‌کنند، به این معنی نیست که این‌ها سیاسی‌کاری می‌کنند.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ فداحسین مالکی، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، پیرامون آخرین وضعیت شرایط کرونایی در استان سیستان و بلوچستان، به بازارنیوز گفت: سویه جدید ویروس که به تازگی در استان فمه‌گیر شده، تلفات زیادی را برجا گذاشته است. این تلفات در کل کشور بی‌سابقه است.

وی افزود: طبق آماری که توسط مراکز بهداشتی استان مطرح شده، روزانه حدود ۱۲۰۰ نفر مبتلا و بیش از ۴۰ فوتی کرونایی در سیستان و بلوچستان داریم. البته این تعداد، آمار رسمی است که منتشر می‌کنند وگرنه تعداد کشته‌شدگان بیش از این میزان است.
 

*همه استان ها به ما کمک کنند/ به جای آدم فرستادن برای مصاحبه، تجهیزات بفرستید


مالکی تاکید کرد: وضعیت روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و انتظار ما از همه کشور این است که به استان ما کمک کنند. خصوصا وزارت بهداشت کمک عملی کند. اینکه آدم بفرستند آنجا که مصاحبه و ارشاد کند، کافی نیست. باید امکانات و تجهیزات بفرستند و نیازها را مرتفع کنند.

نماینده زاهدان تصریح کرد: در این ایام، واقعیت‌ها به مرکز گزارش نشد که این کار بدی است. اگر رسانه‌ها بخواهند واقعیت‌ها را منعکس و به مردم استان کمک می‌کند یا اگر نمایندگان مجلس راجع به این قضایا موضع‌گیری و دستگاه‌های کشور به ویژه وزارت بهداشت را حساس می‌کنند، به این معنی نیست که این‌ها سیاسی‌کاری می‌کنند.

وی افزود: این صحبت‌ها باید مطرح شود و رسانه‌ها هم باید کار کنند. این‌ها زبان گویای مردم هستند و وزارت بهداشت نباید روی این صحبت‌ها سرپوش بگذارد. دست از این کار بردارند و کمک کنند. اکنون موقع تسویه حساب شخصی و گروهی نیست، با این حال ما فشار روی کادر درمان و کادر پزشکی را درک می‌کنیم و این‌ها چند ماهی است که درگیر هستند و زحمات زیادی می‌کشند. اگر امکانات خوب همانند بقیه استان‌های کشور در اختیار سیستان و بلوچستان قرار بگیرد، بر کنترل بیماری بسیار تاثیرگذار است.
 

*کمبود برق و آب و مشکل برای بیماران کرونایی


مالکی عنوان کرد: از طرفی، در این شرایط ما با کمبود آب و برق مواجه هستیم و این دو مشکل کماکان مردم استان را رنج می‌دهد و وضعیت نگران کننده‌ای در استان، خصوصا در روستا‌ها حاکم است. کلیپ‌هایی که از مردم روستا پخش می‌شود یا از کودکان و جوانان آن مناطق، واقعیت‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

نماینده زاهدان اظهار کرد: قطعی برق‌های اخیر همانند سایر مناطق کشور، برای بیمار‌های کرونایی و بیمارستان‌ها در استان سیستان و بلوچستان هم مشکل ایجاد کرده است، اما این قطعی‌ها در استان‌های صنعتی و مرکزی کشور بیشتر است.
 

*آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت


مالکی درباره طرح تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت که خود او طراحش بوده، توضیح داد: پس از این که تحقیق و تفحص را اعلام کردیم، قول و قرار‌هایی را آقای نمکی مطرح کرد که انجام خواهد داد و از لحاظ اینکه کشور در شرایط مناسبی از جهت همه‌گیری کرونا نیست، طرح را متوقف کردیم. ولی بعدا دیدیم وزارت بهداشت به قول و قرا‌رها پایبند نیست، مجددا تحقیق و تفحص از سر گرفته شد.

وی درباره واکسیناسیون استان سیستان و بلوچستان که جزو اولویت‌های استان‌های کشور است، گفت: ما از ابتدا هم تاکیدمان بر این بوده که واکسیناسیون را شروع کنند و نگذارند که کار انباشته شود. نامه‌ای هم به مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نوشتیم که اگر امکانش باشد، تزریق را از استان ما شروع کنند. ارسال واکسن به استان، یکی از ضروری‌ترین اقدامات برای کنترل و مهار این ویروس است.

پایان پیام//
نظرات کاربران
نام:
ایمیل:
* نظر: