او با بیان اینکه براساس طرح یاد شده، تخم مرغ موجود در مراکز عرضه باید شناسهدار بوده و دارای برچسب، تاریخ تولید و تاریخ انقضا و... باشد، ادامه داد: در این طرح تخم مرغ تنها به صورت یخچالی و در شرایط سرد 8تا 12 درجه سانتیگراد باید نگهداری و عرضه شود.
این مقام مسئول گفت: حداکثر زمان نگهداری تخم مرغ در یخچال یک ماه است و شهروندان باید این کالا را از مراکزی تهیه کنند که ضمن نگهداری در یخچال، به حداکثر زمان نگهداری نیز توجه داشته باشند.
رنجبر گفت: اگر حین شکستن تخممرغ متوجه شویم که سفیده رقیقتر از حالت عادی بوده و ضخامت غشایی زردهی آن نیز کمتر است، تخممرغ فاسد است باید از مصرف آن صرف نظر کرد.
رئیس اداره دامپزشکی جهرم خاطرنشان کرد: مخلوط شدن زرده و سفیده، از دیگر نشانههای فاسد بودن تخم مرغ است.
رنجبر از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به اداره دامپزشکی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم یا به سامانه ثبت شکایات مردمی به شماره 1512 اطلاع دهند.